Gastro

Varithek® - variabilní a mobilní systém frontcooking včetně zabudovaného odsávání par, se snadnou výměnnou varné i chladící technologie.

Denně nebo okamžitě dle vlastního požadavku a jídelníčku sestavíte potřebnou technologii bez nutnosti investovat do instalace nákladné vzduchotechniky.

Výdejní vozík RIEBER Varithek® servocuccina

Výdejní vozík RIEBER Varithek® servocuccina

Mobilní. Modulární. Multifunkční. Nový standard v mobilním cateringu

Variabilní výdej jídel RIEBER Varithek®

Variabilní výdej jídel RIEBER Varithek®

Inovativní systém flexibilního výdeje jídel. Sada se skládá ze systémového držáku velikosti GN 1/1 a jednotlivých zásuvných modulů.

Výdejní linky RIEBER Varithek® buffet

Výdejní linky RIEBER Varithek® buffet

Restaurace, hotely i zaměstnanecké jídelny, které chtějí poskytnout svým zákazníkům nadstandardní gastronomický zážitek, a které chtějí kvalitu svých jídel zdůraznit také odpovídající výdejní linkou, se rozhodují pro varithekbuffet.

Hybridní keramická deska RIEBER s teplotním rozsahem -7 °C až +120°C, Model Varithek® 2.0 1/1.

Hybridní keramická deska RIEBER s teplotním rozsahem -7 °C až +120°C, Model Varithek® 2.0 1/1.

Systém vlastního odtahu par RIEBER Varithek® Aircleansystem ACS

Systém vlastního odtahu par RIEBER Varithek® Aircleansystem ACS

Flexibilní vaření před zákazníkem bez rušivých pachů. Systém vlastního odtahu par ACS je integrován do modulů varithek

1

Kontaktní formulář