Novinky

Duben 2012 - nová řada ledniček od firmy FOSTER

11.4. 2012

Foster, revoluční profesionální chlazení !

Určitě víte, že dokonalost je důležitá.

Spokojenost zákazníka je vše a my vám můžeme nabídnout ledničky na nejlepší možné úrovni. Kvalitní lednička nemá skladovat chlazené jídlo ale zachovávat i tu poslední špetku kvality potraviny. Právě čerstvé a chutné přísady dělají ono neuvěřitelně dobré jídlo.

EcoPro G2 - skříňové lednice představují kombinaci nejmodernější chladicí technologie s nízkými provozními náklady a spolehlivostí. Ledničky tak jsou první volbou pro každý kuchyňský provoz a food-servis.

Každý krok ve výrobě od výrobního návrhu přes samotný provoz a pozdější následnou recyklaci je řešen s ohledem na maximální úsporu peněz zákazníka.

Podrobnosti o této výrobní řadě, ale i dalších produktech firmy FOSTER získáte kontaktem na naši společnost.

Březen 2012 - nový izotermický vozík pacientských tabletů od firmy RIEBER

1.3. 2012

Německá společnost RIEBER zahájila výrobu celonerezového izotermického vozíku v různých velikostech a kapacity. Vozík je  určený pro rozvoz stravy v tabletech do nemocničních  a dalších provozů obdobného charakteru. Vnitřní prostor zavážecího vozíku lze rozdělit na teplé a studené zóny nebo pomocí vložných desek (nahřátých nebo zchlazených) udržovat požadovanou teplotu při převozu stravy a to i v náročných klimatických podmínkách.

Podrobnosti získáte kontaktem na naši společnost.

Únor 2012 - POZVÁNKA NA ŠKOLENÍ S VÝSTAVOU

10.1. 2012

Vaši účast prosíme potvrdit zasláním e-mailu nebo telefonicky.

Termíny jsou: 22.2.2012 od 10 do 13 h ve Fakultní nemocnici Brno v konferenčním sále

23.-24.2. 2012 od 10 do 13 h v hotelu DAP, Vítězné náměstí, Praha 6

Budeme vám předvádět a informovat vás o novinkách a trendech na trhu s profesionální technologií pro gastronomii.

  • Seznámíte se s tabletovací linkou od firmy RIEBER a mobilní sestavou kuchyně pro zahradní restaurace a podobně.
  • Předvedeme  novinky týkající se myček od firmy MEIKO včetně filtrace vody s užitím filtrů vyrobených z nanovláken.
  • Předvedeme vám poslední technické vychytávky a rozsah provozních možností  konvektomatů od firmy PALUX.
  • Předvedeme Vám mobilní, tlakovou a multifunkční varnou technologii pro velkokapacitní kuchyně od firmy ELRO.
  • Vysvětlíme vám zásady při projektování a způsob získání finančních prostředků pro realizaci investic naší metodou.

Občerstvení zajištěno.

Listopad 2011 - Mezinárodní veletrh gastronomie IGEHO Basel

25.11. 2011

V termínu od 19. do 23. listopadu se konal ve švýcarské Basileji Mezinárodní odborný veletrh gastronomie a hotelierství.

                     Přinášíme Vám obrazové zpravodajství.

Veletrh se rozkládá v několika pavilonech a podlažích. Nabídka byla opravdu široká od různých výrobců proofesionální technologie pro velkokuchyňské provozy přes výrobce kávovarů, robotů, distributory jídel, výrobce balicí techniky až po vybavení interiérů v hotelích a restauracích a samozřejmě nemohli chybět ani zástupci vinařství a pivovarnictví. Možná jsme se dívali s kolegou špatně, ale z České republiky jsme zde letos nikoho nenašli. Největší stánek měla společnost MEIKO, která zde vystavovala svoji novinku, tunelový mycí stroje  uváděný na trh pod označením Mi-Q. Zaujal nás nový tabletovací systém pro rozdělování jídel (nemocnice, domovy důchodců a pod.) s vestavěným indukčním ohřevem v samotném tabletovacím pásu. Hodně výrobců vsadilo a vsází na další vylepšování elektronického ovládání jejich výrobků. Na rozdíl od jiných veletrhů byl tento jako vždy hojně navštíven a to i přes poměrně vysokou cenu vstupného ve výši 70,- ChF.

  

 

 

Říjen 2011 - nanofiltrace vody

8.10. 2011

Podzim rozehrává svoji barevnou tvář a my pro vás chystáme další novinku. Ve spolupráci s firmou MEIKO uvádíme na trh novou řadu změkčovačů vody pro všechny typy myček s užitím membránové filtrace na principu reverzní osmózy.  Tento princip filtrace vody jsme sice již předváděli koncem loňského roku, byl však doposud určený pro malé typy myček. Účinnost odsolení vody (snížení minerálů) nanofiltrací představuje  zhruba 80 - 85 %. Protože zachycování polyvalentních iontů (např. Ca, Mg) je účinnější než iontů univalentních (např. Na, K) je právě nanofiltrace další alternativou k úpravě vody. Toto provedení nevyžaduje pravidelnou kontrolu obsluhy, neprovádí se žádná pravidelná regenerace pomocí kuchyňské soli, neni zapotřebí žádného elektrického přívodu. Výhody: nižší provozní náklady (nižší spotřeba chemických prostředků), lepší mycí výsledek zejména u skla, výrazně nižší zátěž na životní prostředí. S výhodami nového způsobu úpravy vody pro všechny typy myček MEIKO a také s dalšími novinkami včetně některých nových výrobků od firem RIEBER (budeme předvádět celý tabletovací systém) a ELRO (předvedeme vám mobilní velkokapacitní kuchyni) vás seznámíme osobně v Brně a v Praze v únoru 2012.